Om den virtuelle serveren

Den virtuelle serveren definerer din virtuelle plassering som å være i det valgte landet. Du kan velge virtuell server i grensesnittet i appen. Du vil se ut til å være i det valgte landet for nettstedene og appene du åpner.

Hvis du vil fremstå på internett som en besøkende fra et annet land, kan du endre landet som er spesifisert i de virtuelle serverinnstillingene.

Du kan velge et bestemt land for besøk i nettbutikker eller sosiale nettverk, eller konfigurere en sikker tilkobling for bestemte nettsteder eller apper. Innstillingene for den sikre tilkoblingen for bestemte nettsteder har forrang fremfor innstillinger spesifisert for nettstedkategorier.

Hvis du bruker den gratis versjonen, kan du ikke velge den virtuelle plasseringen. Plasseringen velges alltid automatisk.

Kaspersky-appen støtter for øyeblikket følgende VPN-serverplasseringer.